Pantat ku berair

Monday, November 9th, 2015 - Cerita Lucah

Aku dan Lan sudah lama saling mengenali. Sejak aku bertemu Lan di dalam mIRC 2 tahun yang lalu di dalam channel “sayang”,...

Pengalaman dengan Kak Imah

Monday, November 9th, 2015 - Cerita Lucah

Pengalaman pertama aku bersama perempuan berlaku kira-kira 7 tahun lalu. Pada waktu itu aku mula bekerja kilang. Oleh kerana rumah aku yang...

Citer Lucah Dirogol Pencuri

Monday, November 9th, 2015 - Cerita Lucah

Linda sedang mengemas rumahnya yang bersepah,.. selepas berpuas hati, Linda pun ke kamar mandi, memandangkan suaminya tiada dan dia pun tinggal seorang...

Cikgu Badrul oh Badrul

Monday, November 9th, 2015 - Cerita Lucah

Arni merupakan seorang atlet sekolah. Hujung tahun ini dia bakal menduduki peperiksaan spm. Walaupun sibuk, Arni masih giat aktif bersukan. Semenjak kemasukan...

Cerita Lucah Amoi Cina  

Monday, November 9th, 2015 - Cerita Lucah

Sekarang aku dah kawin, 2 orang anak dah lima tahun kawin. Masih aku bujang dulu aku sewa bilik di bangsar, nak sewa...

Cerita Mak Datin Main Dengan Driver

Sunday, November 8th, 2015 - Cerita Lucah

Cerita begini…aku keje sebagai driver seorang dato’ kat damansara. Dato’ ni selalu sibuk dengan bussiness dia. Datin pulak selalu kena tinggal seorang...

Sarinah Kekasihku

Saturday, November 7th, 2015 - Cerita Lucah

Memang aku stim dekat Sarinah. Tak perlu aku nak cerita panjang bagaimana aku kenal dia. Yang pastinya dia adalah bini orang yang...

Adik Angkatku Syurga Duniawi

Thursday, October 22nd, 2015 - Cerita Lucah

Ini adalah cerita bagaimana bermulanya kehidupan aku sebagai seorang lelaki yang hobinya melakukan hubungan seks. Pada masa itu, aku mempunyai seorang adik...

Main Dengan Bos Perempuan

Tuesday, October 20th, 2015 - Cerita Lucah

Lepas SPM aku pun buat kerja part-time di sebuah syarikat sementara nak tunggu result keluar. Di pejabat tu lebih ramai perempuan dari...

Main Dengan Bini Askar

Tuesday, October 20th, 2015 - Cerita Lucah

Seperti kisah yang aku paparkan sebelum ini, ianya semua adalah benar belaka dan terjadi pada aku ketika aku bekerja di Pulau Pangkor....

Seks Dengan Bohsia Subang

Tuesday, October 20th, 2015 - Cerita Lucah

Ini adalah sedutan kisah benar dari pengalamaan aku dengan seorang bohsia Subang. Banyak lagi pengalaman aku fuck bohsia-bohsia Kuala Lumpur dan tak...

Madu Yang Kegersangan [part2]

Tuesday, October 20th, 2015 - Cerita Lucah

Saperti yang aku janji, kini aku paparkan mainan aku dengan Az dalam adegan seks bontot. Selepas malam yang penuh dengan kelazatan bersame...