isteri curang dg laki orang

Wednesday, July 4th, 2018 - Melayu

2018 percuma. isteri curang, curang laki, laki orang, isteri, curang, laki, orang. cerita novel sex 3gp, untitled bini orang jiranku sengap, cerita...

Video lucah laki bini rakam aksi sendiri

Tuesday, December 1st, 2015 - Melayu, Video Lucah

Nonton dan muat turun video lucah aksi seks laki bini rakam aksi sendiri. Video boleh muat turun dan boleh tayang sekali guna...

Sayang suamiku sayang

Monday, November 9th, 2015 - Cerita Lucah

...klimaks sama-sama… aku kemut kuat-kuat….bagi laki aku suka.Tersentak laki aku bila btgnya dikemut kuat oleh aku…aku pun apalagi…bila laki aku pancut dlm…aku...

Kisah Ngentot Antara Seorang RT Dengan Gadis (warganya)

Wednesday, July 22nd, 2015 - Cerita Sex

...daerah dan biaya air PDAM. Pak Yatno merupakan seorang laki-laki berumur sekitar 50 tahunan dan telah memiliki dua orang istri. Benar kata...

Madu Yang Kegersangan [part2]

Tuesday, October 20th, 2015 - Cerita Lucah

...dulu. Kawan dia tu sorang janda. Kawin 3 taun becerai. Sebab becerai pasal laki dia nikah lain. Laki dia nakkan zuriat tapi...

Wawa Gersang

Tuesday, October 20th, 2015 - Cerita Lucah

...batang..!!”, sergah ku pada Wawa sambil tersenyum. “Janganlah cakap macam tu, kak Lisa. Malulah Wawa”, Wawa seperti merajuk. “Habis tu, nak kat...

Sarinah Kekasihku

Saturday, November 7th, 2015 - Cerita Lucah

...Tetapi sebenarnya aku main kayu tiga. Selepas ambil dia di kampung, aku terus drive ke town menuju ke hotel. Sepanjang perjalanan Sarinah...

Wawa Gersang 2

Tuesday, October 20th, 2015 - Cerita Lucah

...puki, gambar meghisap pelir, gambar butu orang malaysia, galeri gambar bohsia isap batang pancut dalam mulut, Foto jenis batang lelaki bogel malay,...

Din Dan Timah

Tuesday, October 20th, 2015 - Cerita Lucah

...tadi. Mulanya aku takut, ialah laki orang. Tapi bila ku amati, ah…Din nak mengajar aku aja. Bagus juga. Sekarang aku dah tahu...

Tembak Dalam Bini Orang

Wednesday, November 11th, 2015 - Cerita Lucah, Melayu, Video Lucah

...termengandung anak saya?” Sengaja aku tanya kerana ingin menaikkan lagi nafsu serakahku. Dia jawab,” alah, laki kak ada, takkan dia tau”. Jawapannya...

Melancap pancut kat tetek

Monday, November 9th, 2015 - Gambar Bogel

Laki dia suka pancut mani kat celah tetek dia dan muka dia. lagi satu tempat pancut mani yg favorite ialah kat alur...

Pak Su Nora

Tuesday, October 20th, 2015 - Cerita Lucah

...jadi laki kau aku tidak mencintai kau… kau silap Nora.. Kau silap…” kata Halim. “Pak Usu cakap apa ni… Pak Usu nak...